Jump to content

  •     

Photo

[Albanian/shqip]Detyrat Dhe Urdheri Ditor


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Endritt Zekka

Endritt Zekka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 posts
  • LocationPrishtina

Posted 13 August 2013 - 04:58 PM

Sic e keni vrejtur,ne kete loje,ju duhet te futeni cdo dite, nuk ka rendesi se ne cfare ore futeni.
Ju duhet te futeni cdo dite, sepse duhet ti permbushni detyrat dhe urdherat ditore.

Detyrat ditore

Eshte shume e thjeshte,ju duhet te punoni dhe te trajnoheni cdo dite

 

8S1QWAn.png

 

Cdo dite,pasi te punoni dhe te trajnoheni, ju merrni si shperblim 1 Experience Points,
dhe 1 Strength,mirepo nese punoni 5 dite me rradhe ,ne diten e 5 ju do merrni
5 Experience Points, dhe 5 Strength.

 

GXFrxr7.png

 

Urdheri ditor

Urdheri eshte gjithmone i njejte,ju duhet te mposhtni 25 kundershtare ne luften
qe komandati i ushtrise tuaj e ka caktuar si me te rendesishmen.

 

ALKDrjB.jpg

Eshte shume e rendesishme,te permbushni urdherin ditor,sepse ju merrni si shperblim
1 Energy Bar ( 100 extra health ) dhe 1 Bazooka ( qe shkakton 30,000 demage )

 

L830SzK.png

 

Kujdes:

Mos i shpenzoni Energy Bar ose Bazookat, pa marre nje urdher te pergjithshem nga
Qeveria ose komandanti i ushtrise tuaj.

 

Marrur nga: http://shqiperia.sit...heri-ditor.html

 


7178660-2.png

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users