Jump to content

  •     

Photo

[Albanian/shqip]Magazina(Storage)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Endritt Zekka

Endritt Zekka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 posts
  • LocationPrishtina

Posted 13 August 2013 - 05:05 PM

Storage apo magazine, eshte nje gje shume e rendesishme ne loje, dhe duhet ta menaxhoni mire, por
mos u shqetesoni, sepse eshte e lehte per ta menaxhuar.

Sapo te regjistroheni ne loje,adminet ju japin 1000 vende te lira ne magazinen tuaj, ku mund te ruani,
produktet e ndryshme.

Per te shkuar tek magazina juaj,ju duhet te klikoni tek My Places , pastaj klikoni ikonen e 3 me rradhe, si ne foto me poshte:

 

k5ULqCA.jpg

 

 

Nje dite do e mbushni magazinen tuaj, dhe ndoshta do ju nevoitet hapesire me e madhe.
Per ta rritur hapesiren ne magazinen tuaj,ndicni udhezimet si ne foton me poshte:

 

r6Szp1i.jpg

 

Kujdes:

- Nese njehere vendosni ta rritni hapesiren ne magazinen tuaj,ju nuk mund ta ktheni vendimin prapa
- Nese hapesira juaj ne magazine eshte e mbushur 1000/1000 atehere ju nuk mund te pranoni
gjesenda nga ndonje lojtar tjeter,qe deshiron te ju ndihmoj etj.


Keshille:

Mos e mendoni te rritni hapesiren e magazines tuaj per 9000 vende, e cila ju kushton 35 Gold, por
sa here qe keni nevoje rriteni nga 1000 per 1750 ALL.

 

Marrur nga: http://shqiperia.sit...e-magazina.html


  • Sabri Hakuli likes this

7178660-2.png

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users