Jump to content

 •     

Photo

Обединета Емакедонија

Партија Македонија Обединети Party Macedonia United

 • Please log in to reply
36 replies to this topic

#1 Hristijan Tasevski

Hristijan Tasevski

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 24 August 2013 - 11:34 PM

Обединета еМакедонија е партија со славно минато, партија со најмногу победи на избори и најголема поддршка уште од самото создавање на нашата еДржава. Се разбира, партијата не би била тоа што е без членовите кои ја сочинуваат. Повеќе за ОеМ можете да прочитате во обраќањето до членовите од декември 2012.

 

Исто така на секои 5 дена организираме поделби на Q7 оружје за членовите на Обединета еМакедонија. Големината на поделбите донекаде зависи од поддршката на членовите. Колку поголема поддршка на изборите, а посебно на конгресните (на 25-ти), толку повеќе тенкови поделени во текот на месецот. Само еден конгресмен повеќе или помалку прави разлика. Но сепак и изборите за претседател на партија (на 15-ти) и претседател на земја (на 5-ти) не се помалку важни.

Доколку сеуште не сте член, ве покануваме да ни се придружите. Обединети сме посилни !

 

 

                                                          Obedineta_eMakedonija.jpg


Edited by Hristijan Tasevski, 25 August 2013 - 02:32 AM.

 • Hristijan Cvetanovski, Jordan Stefanovski and MRomeo like this

#2 Cyril of Macedon

Cyril of Macedon

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts
 • LocationMacedonia

Posted 27 August 2013 - 10:17 AM

о/#3 Hristijan Cvetanovski

Hristijan Cvetanovski

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 2 posts

Posted 18 September 2013 - 09:23 PM

o7#4 KikoKuman

KikoKuman

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 2 posts

Posted 26 September 2013 - 10:04 AM

slabi ste edninica vo amerika mi dava od 10-15 tenka q7 sekoj den + 500 energija :D #5 SIMELORD

SIMELORD

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 2 posts

Posted 21 August 2014 - 08:05 PM

za misijava dali tuka treba nesto da napisam za da mi go smeta kako write on party wall


Edited by SIMELORD, 21 August 2014 - 08:07 PM.


#6 Nikola.SERiOUS

Nikola.SERiOUS

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 24 August 2014 - 02:45 PM

и мене ме интересира истото...#7 SIMELORD

SIMELORD

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 2 posts

Posted 24 August 2014 - 06:41 PM

100 pati prasav nikoj nesaka da kaze#8 KobraMkd

KobraMkd

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 29 August 2014 - 04:36 PM

o7#9 cavka12345

cavka12345

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 03 September 2014 - 08:09 AM

Koga kje ima podelba?#10 sumati

sumati

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 2 posts

Posted 11 September 2014 - 10:31 AM

о/#11 sumati

sumati

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 2 posts

Posted 11 September 2014 - 12:29 PM

о/#12 MRomeo

MRomeo

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 25 September 2014 - 04:44 PM

07#13 Jordan Stefanovski

Jordan Stefanovski

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 3 posts

Posted 26 September 2014 - 08:30 AM

Ajde da gi zgazime#14 Ackov1997

Ackov1997

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 27 September 2014 - 04:48 PM

najdobri :D#15 S.Ratimir

S.Ratimir

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 30 September 2014 - 01:41 PM

o7#16 ugrin97

ugrin97

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 13 October 2014 - 08:38 AM

o7#17 alexander the greath

alexander the greath

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 26 October 2014 - 09:53 PM

o7#18 Fesovik

Fesovik

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 21 November 2014 - 10:42 AM

o7#19 The Rock123

The Rock123

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 01 January 2015 - 08:48 PM

o7#20 JoveBT

JoveBT

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 11 April 2015 - 02:28 PM

o7Also tagged with one or more of these keywords: Партија, Македонија, Обединети, Party, Macedonia, United

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users