Jump to content

 •     

Photo

[Català] Guia 1: Entrenament I Força / Per Que L'entrenament Es La Millor I Mes Important Alternativa

catala egipte Catalunya Egypt tutorial guia entrenament força erepublik gold

 • Please log in to reply
3 replies to this topic

Poll: erepublik en català

This is a public poll. Other members will be able to see which options you chose

T'ha agradat el post?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.

T'agradarien mes articles i guies en català?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.

Vols una Catalunya independent a eR i a la VR?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#1 enrivax

enrivax

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 5 posts

Posted 27 September 2013 - 01:30 AM

Quan un entra a eR, el primer bon consell que rep es no gastar gold i barretes d'energia, i el segon treballar i entrenar a diari.

 

El gold es escàs i el necessitarem per augmentar el rendiment de les nostres infraestructures de entrenaments i mes endavant per pujar empreses, fàbriques d'armes i aliments i altres.

El guanyarem, generalment, amb medalles de treball, medalles de força dels entrenaments i quan siguem herois de batalla.

 

Les barretes ens seran útils mes endavant, quan siguem mes forts, tant per aconseguir medalles (BH) com en la defensa o conquesta de territoris a les batalles, i cal reservar-les per moments oportuns.

 

A vegades podrem pujar la força addicionalment o guanyar Gold en algunes missions, però el que ara ens interessa son els entrenaments diaris.

 

A mes, cal afegir que cada dia d'entrenament i treball, rebrem una recompensa de +1 de força i si ho fem consecutivament durant 5 dies, en rebrem +4 mes, o sigui, que cada 5 dies podem rebre +9 de força addicionals al nostre entrenament.

 

xx84.jpg

 

Quan mes forts siguem, acumularem mes mal infringit als enemics en les batalles i tindrem mes oportunitats de guanyar Gold, aconseguint medalles de heroi i altres i de guanyar en experiència.

En referencia a la experiència, es preferible mantindre-la lo mes baixa que puguem amb la màxima força possible. Per no guanyar experiència massa rapit, es convenient no lluitar compulsivament i esperar els moments idonis o seguir les instruccions del Ministeri de Defensa. Hi ha qui renuncia a fer les DO (Ordres diàries) que també aporten experiència, però suposo que cadascú sap trobar el seu punt.

 

Quan anem a la nostre pestanya d'entrenament, ens trobem 4 camps: La sala de musculació, el centre d'escalada, el camp de tir i el centre de Forces Especials.

Els tenim ja per defecte al primer nivell.

 

8wl2.png

 

Cada camp te 4 nivells, cadascú ens costarà gold pujar-lo i a canvi rebrem mes quantitat de força.

Pujar al segon nivell de cada camp ens costarà 20 Golds; els tercers nivells, 70 Golds; i els quarts nivells, 170 Golds.

 

m3y5.png

 

Si, ho se, es molta pasta i sembla impossible aconseguir, però tot i ser la nostre prioritat, mica en mica anirem notant els beneficis i podrem anar fent altres coses.

A mes, comptem amb una important oferta mensual del joc que s'ha d'aprofitar sempre, en que podrem pujar nivells estalviant-nos un 45% .

 

El Govern i el Banc Egipci poden ajudar-vos amb préstecs de Gold.

Hi ha una altre opció: fer servir la VISA. Comprar Gold surt molt car (2 Golds = 1 € fins a 300 Golds per 99.9€) però hi ha una opció mes assequible una vegada al mes el "war stash" que per 9.9€ compres 50 Golds + 5 bombes petites de 375mil de dany + 20 bazookas +20 boosters (30mil de dany per cada tret de bazooka) + 20 barretes 2X + 30 dies de +10% de rank bonus i +10% del gold que guanyis. Aquesta opció, evidentment, depèn de la teva butxaca i de lo disposat que estiguis a deixar-te la pasta real

 

El primer camp d'entrenament es gratuït a tots els nivells.

El segon ens costarà 0.19 Gold.

El tercer, 0.89 Gold.

I el quart, 1.79 Gold.

Cada entrenament ens obligarà a consumir 10 unitats d'energia i només podem realitzar-lo una vegada al dia a cada camp.

 

Sala de musculació:

nivell 1: +5 de força

nivell 2: +10 de força

nivell 3: +15 de força

nivell 4: +20 de força

 

Centre d'escalada:

nivell 1: +2.5 de força

nivell 2: +5 de força

nivell 3: +7.5 de força

nivell 4: +10 de força

 

Camp de tir:

nivell 1: +5 de força

nivell 2: +10 de força

nivell 3: +15 de força

nivell 4: +20 de força

 

Forces especials:

nivell 1: +10 de força

nivell 2: +20 de força

nivell 3: +30 de força

nivell 4: +40 de força

 

Durant una temporada, mentre anem pujant centres i nivells, només utilitzarem l'entrenament gratuït, per lo que quan abans aconseguim arribar al quart nivell, abans anirem pujant 100+9 de força cada 5 dies. Així cada 12 dies podrem guanyar 5 Golds entrenant.

 

Mes endavant estudiarem els contractes d'entrenament amb detall. Amb aquests contractes de 30 dies, podrem obtenir per 25 Golds, un 50% d'estalvi del cost dels entrenaments o per 53 Golds, un 90%.

Tot això per arribar a aconseguir el tope màxim i res despreciable de 2754 punts de força al mes. No està malament, no? ;)

 

y539.jpg

 

tmcb.jpg

 

Però oblideu de moment els contractes fins tenir-ho tot al menys en el tercer nivell i el primer camp al quart i centreu-vos en entrenar gratuïtament al màxim nivell del primer camp, si voleu rentabilitzar els entrenaments i no malgastar Gold.

 

 


Edited by enrivax, 27 September 2013 - 01:41 AM.


#2 Naboal

Naboal

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 8 posts

Posted 07 October 2013 - 04:41 PM

Ben fet :P#3 CyberVal21

CyberVal21

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 3 posts
 • LocationVila-real

Posted 05 April 2014 - 10:37 AM

Molt ben fet, la millor guía en català.


 • enrivax likes this

#4 joan365

joan365

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 20 April 2014 - 10:46 AM

hola.

ben explicat, només afegir que hi ha l'opció de demanar subvencions per aconseguir food y armas.

salutacions


 • enrivax likes this

Also tagged with one or more of these keywords: catala, egipte, Catalunya, Egypt, tutorial, guia, entrenament, força, erepublik, gold

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users