Jump to content

  •     

Photo

No New Tycoon Missions


  • This topic is locked This topic is locked
17 replies to this topic

#1 miracleV

miracleV

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 21 August 2014 - 10:09 AM

Hello everybody.

I have no new Tycoon missions. And I'm not alone in this problem.

Ticket had already been sent, but maybe somebody knows how to fix this?



#2 Mike Ontry

Mike Ontry

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 posts

Posted 21 August 2014 - 11:01 AM

I don't have the new missions either. Sent a ticket.



#3 Harzakc

Harzakc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 21 August 2014 - 11:44 AM

me neither.



#4 Black Lethal

Black Lethal

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 21 August 2014 - 12:07 PM

I don't have the new missions either.



#5 Stan CCCP

Stan CCCP

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 21 August 2014 - 12:44 PM

Me neither. We are lucky!    :)



#6 Kaniballos

Kaniballos

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 21 August 2014 - 01:13 PM

Also I don't have them. Anyone received a ticket reply?



#7 miracleV

miracleV

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 21 August 2014 - 01:23 PM

Also I don't have them. Anyone received a ticket reply?

I know the guy who had:

Hello,


Clear the browser history and log in after in order to allow the session to refresh.


Regards,
eRepublik Team

Useless



#8 Mike Ontry

Mike Ontry

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 posts

Posted 21 August 2014 - 02:50 PM

It's fixed for me now. I didn't get credit for all the random friends requests this morning though.

#9 badleo

badleo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 21 August 2014 - 03:11 PM

Still off to me and keep getting freaking request for friendships.



#10 Jimmy.Hoffa

Jimmy.Hoffa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 22 August 2014 - 11:10 AM

me neither.



#11 miracleV

miracleV

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 22 August 2014 - 11:53 AM

Fixed for me



#12 Jimmy.Hoffa

Jimmy.Hoffa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 22 August 2014 - 12:24 PM

Fixed for me

 how ?



#13 miracleV

miracleV

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 22 August 2014 - 02:37 PM

It just happened when I came home today. Looks like it's server-side problem.


Edited by miracleV, 23 August 2014 - 11:19 AM.


#14 shohin5

shohin5

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 23 August 2014 - 07:01 AM

I still did not get :(



#15 SenoritaLaura

SenoritaLaura

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 26 August 2014 - 06:32 PM

Is there going to be some official answer regarding this? I have lot of friends with this problem. Some of them sent a ticket week ago and there's still no answer.



#16 Mike Ontry

Mike Ontry

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 posts

Posted 27 August 2014 - 10:04 AM

I have the missions but now the Feed the World mission is not updating when I make food in my company. I sent a ticket for this.

 

EDIT: They fixed this now.


Edited by Mike Ontry, 27 August 2014 - 10:22 AM.


#17 jesus294

jesus294

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 30 August 2014 - 04:47 PM

Hi,

 

I donĀ“t see the new missions.

 

I sent  a ticket 22 aug.

 

On 25 aud reply to me: 

Hello,

Thank you for your message!

We have forwarded your message and your contact details to the person responsible for assisting with this matter.

We'll get back to you as soon as we can.

Regards,

Your eRepublik Team

 

Anywhere contact me...



#18 elbandido

elbandido

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 443 posts

Posted 05 September 2014 - 11:49 AM

Your citizen needs to complete the old missions.
These missions like the old active ones are permanent and will be unlocked by completing the ones available.

 


...always watching...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users