Jump to content

  •     

Photo

Bug Sending Group Messages

bug bugs support messages

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 pocitos77

pocitos77

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts

Posted 04 November 2014 - 05:45 PM

When trying to send group messages, i get the following error message:

 

"The Captcha solution was incorrect."

 

But there's no Captcha to complete! The only workaround that i found is to send an individual message to a friend, in order to fill the Captcha, and only then i can send the group message (just for that day alone).

 

Please fix this, as it makes really hard to keep any group conversation.



#2 tommot

tommot

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1544 posts
  • LocationBelgium

Posted 04 November 2014 - 06:31 PM

this is a problem that many other players have experienced as well.

I am not sure what is being done.


  • pocitos77 likes this

35 times Congress member

1° time Country President
former Party President of the Belgium for Belgians party  and the All TOgethers party 
The BoDi award for media - day 1840 - 3 December 2012

The BoDi award for media - day 2813 - 3 August 2015
former Immigration Officer
former Minister of Foreign Affairs
former Secretary of Media & FUN 

former Minister of Home Affairs 
Belgium Forum administrator - day 2058 - 9 July 2013 until(still appointed)

For more info, look at my wikipage






Also tagged with one or more of these keywords: bug, bugs, support, messages

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users