Jump to content

 •     

Photo

Free Nations - Egypt - [Cat][Eng]

Egipte Egypt Catalunya Catalonia egyptian català partit politica politics

 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 enrivax

enrivax

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 5 posts

Posted 12 February 2014 - 08:59 PM

alh6.jpg

 

 

 

qgmsfmxn.jpg

 

 

[CAT

 

Free Nations Party es un partit re-fundat el 4 de septembre de 2013 per ciutadans catalans d'eEgipte, amb la intenció de ocupar un espai neutral entre catalans, egipcis i altres nacionalitats a eEgipte.

 

Vol fomentar el diàleg i el consens entre les comunitats eEgípcies com una manera natural de conviure treballant per els mateixos objectius.

 

Es per aixó que a a Free Nations lo realment important no son les nacionalitats sino les persones i que aquestes tinguin la llibertat de expresar-se i de viure segons les seves propies costums i tradicions.

 

Es un partit per a tots els eEgipcis que volen integració sense discriminacions de cap mena.

 

Per això, no es situa en un espai polític concret, si no que precisament per aquesta visió integradora, multicultural i diversa, determina la seva orientació en un equilibri de centre.

 

El funcionament intern de Free Nations es basa en un sistema assembleari i democràtic, mitjançant medis com el seu propi fòrum oficial, el fòrum oficial de eEgipte, els feeds del partit o a diferents canals de IRC.

 

Si vols ser lliure, que s'escolti la teva veu i treballar per un pais mes just i pròsper, Free Nations es el teu partit.

 

A Free Nations, el mes important es ser amics.

 

Vina a Free Nations !

 

 

Free Nations a eR

Free Nations -  fòrum

 

IRC: #FreeNations #catalgipcia #erepublik.egypt

 

 

 

qgmsfmxn.jpg

 

 

[ENG]

 

Free Nations Party is a party re-established on 4th September 2013 by Catalan citizens of eEgypt, with the intention to occupy a neutral space between Catalans, Egyptians and other nationalities in eEgypt.

Want to promote dialogue and consensus between communities eEgípcies as a natural way of living working for the same goals .

That is why it in Free Nations, the nationalities are not really important but if these people have the freedom to express themselves and live according to their own customs and traditions .

It is a party for all who want eEgyptians integration without discrimination of any kind.

Therefore, it is placed in a specific political, if not precisely this integrated vision, multicultural and diverse orientation determines a center of balance.

The inner workings of Free Nations is based on a democratic assembly, using media as its official forum, the official forum of eEgypt, the party feeds or differents IRC channels.

If you want to be free, to hear your voice and work for a just and prosperous country, your Free Nations match.

A Free Nations, the most important is to be friends.

Come to Free Nations !

Free Nations eR

Free Nations - forum

IRC : #FreeNations #catalgipcia #erepublik.egypt

 


Edited by enrivax, 07 May 2014 - 02:00 AM.


#2 enrivax

enrivax

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 5 posts

Posted 12 February 2014 - 09:44 PM

Deixeu el vostre comentari i/o salutaciò. Gràcies.

 

Salut i força al canut !!Also tagged with one or more of these keywords: Egipte, Egypt, Catalunya, Catalonia, egyptian, català, partit, politica, politics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users